Vad man kan göra för att inte misslyckas på första dejten.

Vad man kan göra för att inte misslyckas på första dejten.
Det är kanske inte så vanligt att man har en passionerad upplevelse på första dejten. Men det händer, inget tvivel om det. De allra flesta som förbereder sig för en dejt vill kanske att det så småningom ska leda till något riktigt fantastiskt, men man är nöjd om man bara inte gör bort sig. Vad kan man då tänka på för att det ska lyckas?

Till att börja med ska man vara sig själv. Redan när man väljer kläder ska man tänka på att inte klä ut sig. Det märks direkt om man känner sig obehaglig i kläderna, eller med håret och sminket. Naturligtvis vill man klä sig fint, en dejt är något viktigt, men man ska inte överdriva. Det samma gäller när man börjar prata, vare sig det är på chat eller en dejt i riktiga livet. Om man är passionerad om nånting kanske man kan ta upp det, men det ska vara äkta. (Även om de flesta inte vill veta allt om ens stora intresse redan på första dejten.)

För att ens dejt ska bli en riktig upplevelse kan man förbereda sig lite. Tänka efter vad man skulle kunna prata om som inte är allt för personligt, men ändå ger en tillfälle att lära känna varandra. Man vill inte stå där som ett stort fån och inte komma på något att säga. Därför är det en ganska bra ide’ att ha några samtalsämnen man kan välja mellan. En del saker vet man kanske om varandra om man haft en period med chat först. Har man liknande yrken, som många med uniform har, kan man ofta hitta något gemensamt här. Vare sig man vill prata jobb eller inte finns det en hel del som visar vilken sorts person man är.

Vad som är viktigt är att man inte bara pratar om sig själv, något som kan vara lätt att göra om man är lite pirrig för en dejt.
En vanlig fråga som uppstår är vem som ska betala notan på första dejten. Många tjejer tycker om att killen erbjuder sig, även om man ganska ofta delar på den. Om man tror att det kommer att bli en passionerad kväll, eller att denna dejt kan leda till något, är det många som känner att de vill betala för allt. Man får känna sig fram, det är bättre att vara beredd på att betala allt, oavsett vad som händer.