Medlemsvillkor

Medlemsvillkor

När du registrerar dig på uniformkontakt.se godkänner du automatiskt vårt medlems avtal:

 

Du måste vara över 18 år för  att kunna bli medlem på uniformkontakt.se

 

Du tar som medlem fullt ansvar för de uppgifter du lämnar ut i din profil och den kommunikation som sker mellan dig och andra medlemmar. Vi tar inget ansvar för enskilda medlemmars handlingar.

 

Om enskilda medlemmar lägger upp en profil under en falsk identitet avsäger sig uniformkontakt.se ansvaret för detta. Detta innefattar även minderåriga, felaktiga bilder eller information inte är korrekt. Även om vi kontinuerligt arbetar proaktivt för att eliminera uppkomsten av dessa situationer, kan vi inte garantera att enskilda individer inte bryter mot våra regler.

Det är strängt förbjudet att trakassera eller söka upp medlemmar som tydligt sagt ifrån att de inte vill ha kontakt. Våra medlemmar ansvarar för sina handlingar och måste alltid se till att deras uppträdande är förenligt med befintlig lagstiftning och gällande normer.

 

Om du eller någon annan medlem inte följer lagstiftningen eller medlemsavtalet, avsäger sig uniformkontakt.se från följande konsekvenserna. Och det är enbart den medlem som brutit mot avtalet som får stå till svars för sina handlignar.

 

Om du anser att du inte uppfyller vårt avtal uppmanar vi dig att omedelbart meddela detta till oss! Du är själv ytterst ansvarig for att den information du uppger i din kontaktannons är riktig och tillförlitlig. Vi granskar varje kontaktannons individuellt, och om den på något sätt är avviker från vårt medlemsavtal förbehåller vi oss rätten att ta bort de stycken eller bilder som bryter mot det.

 

Vi godkänner inte information i reklamsysfte eller marknadsföring för varor eller tjänster.Vi accepterar inte hot, pronografi, sexuella anspelningar i språk eller bild, eller ärekränkning.

Uniformkontakt.se förbehåller sig rätten att göra informations utskick till medlemmar  om uniformkontakt.se samt information ifrån samarbetspartners. Vi kan även komma att indexera utvald information såsom profilnamn på sökmotorer. Som medlem kan man alltid tacka nej till utskick genom att kontakta kundservice.

 

Som medlem har du rätt att ångra ditt köp enligt distans och hemförsäljningslagen, detta innebär att du har 14 dagas ångerrätt på ditt köp. Om du börjar använda våra tjänster inom ångrsfristen har du genom detta förverkat din rätt att uttnyttja ångerrätten. Läs mer om detta på www.konsumentverket.se eller kontakta kundservice för ytterligare information.

 

Om du har ett abonnemang, men vill avsluta det innan bindningstiden är slut har du ingen rätt till återbetalning av administrativa skäl.
Detta gäller också i det fall uniformkontakt.se har avslutat ett medlemskap på grund av att reglerna i medlemsavtalet brutits.

 

Följande handlingar strider mot uniformkontakt.se s förhållningsregler:

 • Att använda all form av grovt och stötande språk.
 • Att uppge falsk identitet i sin profil (annan persons namn eller felaktiga  kön eller ålder.
 • Att ett  par eller flera personer skapar en gemensam profil.
 • Att ha fler än ett medlemskap på sajten.
 • Att bedriva försäljning av sexuella tjänster mot betalning.
 • Att bedriva försäljning av kommersiella tjänster eller varor.
 • Marknadsföring av kommersiella tjänster eller varor.
 • Att länka in annat material, och hänvisningar till andra internetsajter på sin personliga presentation eller på uniformkontakt  öppna forum.
 • Användning av bilder eller text med pornografiskt innehåll eller andra tydliga sexuella anspelningar.
 • Kopiering, spridning eller att vidarebefordra inlägg, brev eller övrig information som finns på uniformkontakt
 • Rasistiska uttalanden
 • Spridning eller försök till spridning av politisk eller religiösa budskap till
 • andra medlemmar eller via uniformkontakt chat forum.
 • Att publicera personliga uppgifter som fullständigt namn, adress, e-post / e-posthänvisning (tex.ICQ/MSN/Facebook/Skype) eller telefonnummer på sitt användarkonto eller på uniformkontakt öppna forum.
 • Användning av bilder på barn utan samtliga vårdnadshavares godkännande
 • Uniformkontakt avråder medlemmar från publicering av bilder på minderårig
 • Allverksamhet och handling som bryter mot svensk lag, eller uppmaning till brott mot svensk lag. 

 

Uniformkontakt.se förbehåller sig rätten att avsluta ett medlemskap utan föregående varning, om en medlem handlar på ett sätt som inte överensstämmer med vår policy eller svensk lag. Vi uppmanar alla medlemmar att behandla varandra med vänlighet och ömsesidig respekt. Behandla andra som du själv vill bli bemött!

 

Ändring av medlemsvillkor

 

Uniformkontakt har rätt att ändra medlemsvillkoren på egen hand eller om det behövs för att efterleva gällande lagar och myndighetsbeslut.

 

Genom att fortsätta använda uniformkontakt anses medlemmen ha godkänt de förändrade reglerna och villkoren. När en ändring av medlemsvillkoren är så omfattande att den enligt personuppgiftslagen kräver samtycke från användaren, kommer användaren att aviseras och måste samtycka till förändringen innan fortsatt nyttjande av våra tjänster.

 

Det är möjligt att avsluta medemskapet genom att kontakta uniformkontakt kundtjänst.